fallback

ИП Елана Трейдинг поема клиентите на върналия лиценза си ИП Популярна каса-95

Клиентите на Популярна каса-95 няма да заплащат никакви разходи по прехвърлянето, като срокът, в който трябва да направят заявката за своите активи е 31 март 2011

10:33 | 21.02.11 г.
Автор - снимка
Създател

ИП Елана Трейдинг е препоръчаният инвестиционен посредник за клиентите на ИП Популярна каса-95, съгласно сключено споразумение между двата посредника, се казва в прессъобщение на Елана Трейдинг.

На 17 януари 2011 Общото събрание на акционерите на ИП Популярна каса-95  взе решение за прекратяване на дейността като инвестиционен посредник и продължаване на дружеството с друг предмет на дейност - търговска дейност, маркетинг, реклама и други.

Клиентите на Популярна каса-95 няма да заплащат никакви разходи по прехвърлянето, като срокът, в който трябва да направят заявката за своите активи е 31 март 2011, се казва прессъобщението.

Елана Трейдинг им предлага безплатен сертификат COBOS и запазване на комисионата за търговия, както и всички други предимства, предоставени на настоящите клиенти на брокерската компания.

Дори ако някой клиент не успее да прехвърли активите си до 31 март, той няма да изгуби своите ценни книжа, тъй като финансовите инструменти ще се прехвърлят служебно в регистър „А” на Централен депозитар, посочват от Елана Трейдинг.

Подробна информация за условията по прехвърляне се предоставя в офисите на ИП Популярна каса-95 и на телефоните на посредника.     Елана Трейдинг за втори път е препоръчан посредник за търговия на финансовите пазари при случай на приключване на дейност, след като през пролетта на 2009 КД Секюритис прехвърли своите клиенти към него след решението на словенската КД Груп за преструктуриране на брокерските си услуги в България.    

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 15:14 | 13.09.22 г.
fallback