fallback

Консолидираните отчети на фокус през седмицата

Във вторник ще се проведе Клуб Investor.bg на тема жилищните имоти

07:33 | 29.11.10 г.

Първият работен ден от новата седмица е крайният срок за публикуване на деветмесечните консолидирани отчети за първите девет месеца за 2010 година. Голяма част от публичните дружества вече е оповестила резултатите си, като те могат да бъдат проследени в специалната рубрика на Investor.bg Отчетен сезон на БФБ.

За понеделник е насрочено и общо събрание на акционерите на акционерите на Елма АД.

Във вторник (30 ноември) ще се проведе среща на Клуб Investor.bg, която ще е посветена на пазара на жилища в София.

Лектори на събитието са Петър Диков - главен архитект на София, Гълъбин Гълъбов - изпълнителен директор на Емпорики банк, Цветелина Тасева - изпълнителен директор на Адрес Недвижими имоти, Атанас Гаров - изпълнителен директор на Colliers International за България, Марио Захариев - собственик на Феърплей Интернешънъл, Мира Карабиберова - мениджър в Иморент България и Тихомир Тошев - изпълнителен директор на Кредит Център.

Срещата на Клуб Investor.bg ще се проведе от 18:30 ч. в столичния хотел Хилтън. Всичко за събитието може да разгледате тук.

Също във вторник НСИ ще обяви данни за чуждестранните преки инвестиции през третото тримесечие на 2010 г. Тогава се очакват и индексът на цените на производител в промишлеността през септември, данни за транспорта и разходите за придобиване на ДМА през третото тримесечие.

За сряда (1 декември) е насрочено общо събрание на акционерите в Полиграфия АД.

В петък (2 декември) НСИ ще обяви данни за жилищните сгради през третото тримесечие на 2010 г.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 18:29 | 05.09.22 г.
fallback