fallback

Шансът за национализация на пенсионни фондове намалява след среща с премиера?

Тази сутрин е имало среща между Борисов и ръководителите на фондове, очаква се пресконференция на Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване

11:36 | 26.10.10 г. 9

Вероятността  за национализация на професионалните пенсионни фондове намалява. Това е станало ясно след проведената тази сутрин среща между Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване и премиера Бойко Борисов, съобщиха два независими източника на Investor.bg.

На срещата представители на асоциацията са представили на премиера информация кои категории работници какви пенсии ще получават, както и са декларирали желанието си да изплащат пенсии от 1 януари 2011 г.

Било е отправено и послание да не се национализират професионалните пенсионни фондове. Според източниците на Investor.bg премиерът не е казал окончателното си решение по въпроса с национализацията.

В 13 ч. днес ще започне пресконференция на Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване, посветена на срещата с премиера Бойко Борисов.

Всичко по темата може да прочетете тук.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 18:33 | 12.09.22 г.
fallback