fallback

КФН наложи временна забрана на търговото предложение за Интрансмаш

Надзорът одобри и промени в уставите на ЕЛАРГ ФЗЗ АДСИЦ и Пропъртис кепитал инвестмънтс АДСИЦ

16:50 | 29.07.10 г.

Комисията за финансов надзор издаде временна забрана за публикуване на търгово предложение към акционерите на Интрансмаш Инженеринг АД, показва прессъбщение на регулатора. Търговото предложение е от Развитие - Индустрия Холдинг АД и Алфа Асетс ЕООД.

Надзорът издаде одобрение за промяна в устава на Еларг фонд за земеделска земя АДСИЦ, гр. София. Промените в устава се отнасят до промяна в адреса на управление на дружеството от ул. Джеймс Баучер № 95-97 на бул. Никола Вапцаров № 16, район Лозенец, София.

Освен това отпадат някои от изискванията към определянето на емисионната стойност на издаваните от дружеството обикновени акции и към определяне на цената на конвертиране или замяна при емитиране от дружеството на конвертируеми или заменими акции и конвертируеми или заменими облигации.

КФН издаде и одобрение за промяна в устава на Пропъртис кепитал инвестмънтс АДСИЦ, гр. Варна, свързана с привеждане на разпоредбите на устава с изискванията на ЗППЦК и с въвеждане на задължението общото събрание да избере одитен комитет.

Свързани компании:

Пропъртис Кепитал Инвестмънтс АДСИЦ - в ликвидация(PPO)

ЕЛАРГ Фонд за Земеделска Земя АДСИЦ - ликвидирано(4EC)

Интрансмаш-инженеринг АД(4IE)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 01:51 | 13.09.22 г.
fallback