IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Индия обсъжда свободна търговия с Евразийския съюз

Руско-индийска работна група подготвя началото на преговорния процес

16:36 | 26.02.15 г. 48
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<span style="color: rgb(102, 102, 102); font-family: Arial, non-serif; font-size: 13px; line-height: 20px;">Президентите на Русия Владимир Путин и на Индия Нарендра Моди.&nbsp;</span><em style="color: rgb(102, 102, 102); font-family: Arial, non-serif; font-size: 13px; line-height: 20px;">Снимка: Ройтерс</em></p>

Президентите на Русия Владимир Путин и на Индия Нарендра Моди. Снимка: Ройтерс

Индия ще започне преговори за свободна търговия с Митническия съюз между Русия, Беларус и Казахстан в следващите шест месеца. Това съобщи индийският заместник-министъра на търговията и индустрията Раджиив Кер, цитиран от Russia Today.

Руско-индийска работна група бе установена през ноември 2014 г. Тя ще обсъди преговорния процес за широкообохватно споразумение за свободна търговия между Индия и Митническия съюз.

Кер заяви, че работната група ще направи предложения в рамките на следващите шест месеца и процесът на преговори ще започне след това, предава агенция ТАСС.

Повечето страни имат проблеми с постигането на висок ръст. Наскоро Китай заяви, че може да създаде зона за свободна търговия с водения от Русия икономически съюз, който също така да включва Армения, а се очаква скоро към него да се присъедини и Киргизстан.

Евразийският икономически съюз е регионален съюз, чиято цел е да създаде единно икономическо пространство с общи мита. Групата има общо население от 168 млн. души и БВП от над 2 трлн. долара.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:47 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Азия виж още

Коментари

16
rate up comment 5 rate down comment 1
michaelis
преди 9 години
не баце, това което ти и data не искате да схванете е ,че *** след 30г. ше имат парите само стой и гледай ей тука казвам ти пусни си предаването още върви .... тея са дет ги пишат тука и им се смеете ше са всички наравно със запада бе баце това искам да ти кажа .... кат станем на по 60тка таман пенсии и да сме живи и здрави до тогава - амин и ше лафим пак в инвестора :)))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
15
rate up comment 2 rate down comment 2
georgi_shum
преди 9 години
Баце, че в Америка се натвориха много глупости последно време (особено в икономиката при Буш младши и Обама) факт е! Че имат сериозни проблеми факт е! Но че ще се оправят - пак е факт. Тия там са такива! Ще го въртят. ще го сучат. ще бачкат като волове, ще завладеят половината свят ако трябва, но ще изплуват. и вече са почнали. И тоя global reset.. от де ще дойде бе Баце? Те ще го направят.. Глобалния ресет ти го обясни оня ден data - Китай и САЩ са се оплели като свински черва.. Единия без другия не може. Сега и ние ще се оплетем със САЩ и всички други ще го издухат!!! Това ще е ресета ::) Ще има чайнадолар или амеро или чайнаюро :) И това ще ти е новата валута.. създадена и контролирана пак основно от САЩ... И специално на тебе и на Тодор много ви се чудя.. плюете по една страна, а никога не сте били там.. И двамата имате възможност - идете бе хора! *** и в Русия Баце( Тошето е ходил знам) идете гледайте света и тогава съдете Янките са колосални *** Баце.колосални!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
14
rate up comment 4 rate down comment 1
michaelis
преди 9 години
лелеее Гошееее и тея американците икономистите и банкерите викат, че златото е пари ееееееее като го чух и не можах да се стърпя и да те поздравя ... :)) !!!Нема разпраат хората, хартия, която да се сравнява с ланеца ...... викам лееелее тряя да влезнат в инвестора да почетат малко и да се хванат за главата :)))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
13
rate up comment 4 rate down comment 1
michaelis
преди 9 години
американците самите си казват, че са си го начукали с тая печатница и ше ядат дървото, нито руснаци, нито китайци не просто самите американци Гоше те хората там не са *** и виждат, че кораба потъва кво мога повече да кажа ... :)) Ще има global reset на финасвовата система ей тва ше дойде Гоше, тва казват американците нееее Путин или Китай
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
12
rate up comment 5 rate down comment 1
michaelis
преди 9 години
Гоше в момента гледам по телевизията едно яко предаване за инфлация долара и т.н и т.н. Servus.tv погледни и хората си казват ве, че долара е пътник американски инвестиционни банкери, немски професори, американски, австрийски за Детройт дават пълна скръб, трагедия немат пароци, ти си седнал да оплакваш Русията ....... :)) Пусни си го тва мисля, че го има свободно Online и глей за кво става въпрос.... The creation of money from nothing ........ :)))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
11
rate up comment 2 rate down comment 3
georgi_shum
преди 9 години
А потока.. между Кайро и Дамаск, най много е текло ручейче :)) И то за нищожно кратко време сравнено със световната стопанска история:) Виж реката от Китай към Запада тече вече има няма 2000-2200 години:) И няма никакъв, ама никакъв изглед обозримо и не толкова обозримо бъдеще дори да намалее :)) Даже ще се засилва.. и се засилва :) А между Китай и Русия - най много да потече вадичка... фактите - от Китайския износ 19 % са за САЩ и алко над 19 за ЕС .. За Русия са около 2 %:) http://atlas.media.mit.edu/profile/country/chn/
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
10
rate up comment 2 rate down comment 1
georgi_shum
преди 9 години
Аз само цитирах и развивах твои думи :))) За Путин може да съм казвал, че е болен ( а той си е де - най малкото си е очевидно комплексиран от ниския си ръст, и има видимо социопатни прояви), но не съм твърдял никога, че е ***:) А интервюто на Кембъл не виждам ква връзка има с темата :)? Освен, че казва - че от световните лидери в момента, само Путин и Меркел имали някаква стратегия? Факт донякъде да..( не съм съгласен, че Обама няма или пък Си Дзипин няма, или пък Абе) Обаче сам Кембъл казва .. че дали стратегията на Путин ще се окаже успешна съвсем не е ясно и ще тр да почакаме няколко години да видим :)) :)) *** както и да е:)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
9
rate up comment 4 rate down comment 2
Mavi Goz
преди 9 години
И щом е поток, той мирен не стои! Днеска тече, утре не тече, днеска от тук, утре от там... хаха! Едно време между Дамаск и Кайро какви потоци са текли, а сега само полета, пълни с пустиня... и калашници... хаха!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
8
rate up comment 5 rate down comment 1
Mavi Goz
преди 9 години
Хахаха...! Аз не съм и очаквал да кажеш нещо друго, щом в него е замесен Путин. Според теб и останалите капацитети по капитализма тук, Путин е един болен ***, който твори само провали. Ето тук обаче един чичко, не кой да е -http://en.m.wikipedia.org/wiki/Alastair_Campbellтвърди други работи - не къде да е :http://video.cnbc.com/gallery/?video=3000357258
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
7
rate up comment 8 rate down comment 2
michaelis
преди 9 години
баце то нишо не им пречи да се движат и към Евразийския съюз и от и към BRICs сааа все пак *** са 6.5 млрд. човеци, пръдливия запад е само 1 млрд. ееее ?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още