fallback

Кредит без поръчител от Vivus.bg

Лесно можете да се сдобиете с бърз заем, само като посетите сайта vivus.bg и попълните формата за кандидатстване

15:06 | 11.10.19 г.
Автор - снимка
Създател

Тегленето на кредит може да се окаже изключително натоварващо, вследствие на множеството документи и изисквания, които банковите институции имат към потребителите. 

В повечето случаи, за да бъде одобрена молба за кредитиране от банкова институция, е необходимо да предоставите гарант като застраховка. Банките изискват тази допълнителна защитна мярка, в случай че потребителят няма възможност да покрие задълженията си. 

Въпреки това има небанкови кредитни институции като Vivus, които предлагат лесно и бързо решение за избягване на всичката документация, изисквана от банките. Бързият кредит без поръчител от Vivus предлага на потребителите гъвкаво решение за заем, без да изисква сложна документация.

Лесно можете да се сдобиете с бърз заем, само като посетите сайта vivus.bg и попълните формата за кандидатстване. Получаването на отговор отнема не повече от 15 минути, след което ако сте одобрени, сумата се превежда във вашата лична сметка.

Освен улесненото кандидатстване зa кредит без поръчител от Vivus, потребителите имат възможността да вземат до 400 лева безлихвен първи заем за срок от 30 дни . Това означава, че няма да е необходимо да връщате повече пари от тези, които сте изтеглили. С 0% лихва за този първи кредит от Vivus потребителите връщат точно толкова, колкото са изтеглили, без допълнителни условия и скрити такси. 

Основните предимства на бързите кредити без поръчител от Vivus са обвързани с факта, че кандидатстването и одобрението се извършват изцяло онлайн. От потребителите не се изисква да посещават офис и да предоставят множество документи, а молбата за заем се обработва в рамките на четвърт час. 

Кредитите без поръчител са създадени като улеснение за потребителите, за да не се налага чакане и попълване на множество формуляри и бланки. Благодарение на тази услуга и кредиторите и потребителите остават доволни, защото процесът отнема изключително кратко време.

Допълнителен бонус към услугата е и опцията за удължаване на срока на погасяване със 7, 14 или 30 дни. Тази опция дава на потребителите допълнително време да погасят вноските си, без да натрупват лихви и без да имат някакви скрити такси. 

Бързият кредит без поръчител от Vivus е лесно решение при спешна нужда от финанси, защото позволява прозрачно и бързо кандидатстване по възможно най-олекотена процедура. Ако се нуждаете от допълнителен доход, но нямате време и желание да подготвяте подробна документация и да чакате дълго за отговор, опцията да изтеглите кредит без поръчител от Vivus е винаги на ваше разположение. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 05:03 | 14.09.22 г.
fallback