fallback

Екоминистерството ще даде 1 млн. лв. за юридически консултации

Бъдещият изпълнител ще решава казуси със значителна правна сложност

10:13 | 01.08.11 г.
Автор - снимка
Създател

Обществена поръчка за специализирани юридически услуги обяви Министерството на околната среда и водите. Прогнозната стойност на услугите е 1 млн. лв., а времето за предоставянето им – 27 месеца, става ясно от справка в сайта на Агенцията за обществени поръчки.

Консултантите ще трябва да решават казуси със значителна правна сложност, които изискват спешни и неотложни решения. Министерството иска да си осигури по всеки конкретен казус експертизата на адвокати, адвокатски дружества или адвокатски съдружия с голям опит и висока професионална квалификация в съответната правна област, се посочва в обявлението.

Бъдещият изпълнител ще дава от 1 октомври 2011 г. до 31 декември 2013 г. устни консултации или ще изготвя правни анализи. Услугата включва разработването на проекти за изменение на нормативни актове, хармонизиране на българското законодателство с европейското, екологично право и околна среда, строителство и териториално устройство, консултации при проекти, финансирани от еврофондове, обществени поръчки и концесии.

Оферти ще се приемат до 26 август 2011 г. на бул. “Княгиня Мария Луиза” №22. Те ще бъдат отворени на 29 август.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 06:48 | 13.09.22 г.
fallback