fallback

Mastercard Universe - новият аксесоар на модерния човек

Луксозната метална кредитна карта предлага вселена от възможности и премиум обслужване от Пощенска банка

18:15 | 11.02.21 г.
Автор - снимка
Създател

Метална, с минималистичен дизайн в черно и сребро и символа за безкрайност, Mastercard UNIVERSE е кредитна карта от ново поколение. Създадена е идеално да се впише в стила на живот и да отговори на най-високите очаквания на модерния човек.

Зад впечатляващия дизайн откриваш още по-впечатляващи удобства и привилегии, които те приветстват в една нова вселена от възможности. С нея освен удобствата, присъщи на кредитните карти, можеш да вземеш максимума от редица ситуации и да се изправиш с повече увереност срещу обстоятелствата, които застават на пътя към реализирането на твоите планове.

Привилегията да бъдеш най-специалният клиент на банката.

Кое е най-доброто възможно банково обслужване, което можеш да си представиш? Имаш на разположение личен премиум банкер - това означава, че си обслужван с индивидуален подход на най-високо ниво и имаш достъп до специализираните Premium центрове от ново поколение на Пощенска банка. Имаш идея за нова инвестиция? Стартираш нов бизнес проект? Планираш да се преместиш извън града? Имаш доверен човек, който ще ти предложи най-доброто банково решение за теб. За всякакви въпроси и нужда от съдействие разчиташ на денонощно обслужване 24/7 – от Premium линията на банката винаги те дели едно телефонно обаждане, независимо от това колко е часът.

Комфортът да имаш собствен Concierge.

Двама от най-добрите ти приятели ти се обаждат от Виена, където ще останат за уикенда, а ти отдавна отлагаш разходката дотам. Организацията в последния момент на подобно изживяване може да го постави под въпрос, но не и когато ползваш услугата Concierge. Само след едно телефонно обаждане ще разполагаш със самолетни билети и резервация в любим хотел. Concierge е твоят персонален асистент, който се грижи за желанията ти 24/7 и то във всяка точка на света.

Удоволствието да бъдеш VIP на път.

Пътуването е неизменна част от живота на модерния човек. И въпреки предизвикателните месеци, в които се намираме, винаги можеш да планираш кратка почивка до някое приятно местенце. Mastercard UNIVERSE превръща всяко твое пътуване в удоволствие, като ти осигурява безопасност, спокойствие и множество екстри. За бизнес салони „Плиска“ или „Преслав“ в София, както и за салони JET Lounge и SKY Lounge на летище Виена, имаш постоянен безплатен достъп за двама, както и 10 безплатни посещения за година в над 1000 специални салона в летища по цял свят чрез Програма LoungeKey™. Допълнително спокойствие ти носят Boingo Wi-Fi, безплатен високоскоростен интернет в над 1 млн. точки по света, както и застраховка от най-висок клас „Помощ при пътуване в чужбина“ с покритие до 200 000 евро.

Луксът да вземеш най-доброто от деня.

Дори когато си у дома с Mastercard UNIVERSE денят е вселена от възможности. Обяд с приятел, уикенд в планината със семейството, време за себе си и за спа – тази карта ти предлага отстъпки за малки бягства от натовареното ежедневие в селектирани луксозни заведения и хотели у нас.

Най-хубавото е, че с Mastercard UNIVERSE се включваш в най-щедрата програма за лоялност „Моите награди“, която ще превърне твоите бонус точки в парични награди.

Време е за нови преживявания с твоята Mastercard UNIVERSE от Пощенска банка!

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 02:33 | 08.09.22 г.
fallback