fallback

Няма по-подходящо време да стартираш бизнеса си от сега

Marketing Hackers Conf 2019 дава отговори на всички въпроси за успешния бизнес

12:39 | 31.10.19 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор

Живеем във все по-дигитална среда, в която възможностите за стартиране на онлайн бизнес са все по-достъпни и бързи.

Платформите за създаване на сайтове и тези за реклама оптимизират до такава степен процесите си, че в рамките на няколко дни спокойно можеш да започнеш не един, а няколко онлайн бизнеса и то без особено сериозна подготовка.

Как обаче наистина да направиш от идеята си успешен бизнес? Какви са съветите на специалистите с дългогодишен опит, които са тествали различни подходи и са открили работещите стратегии? Как да ги приложиш успешно и да печелиш от това?

Отговорите на всички тези въпроси можеш да научиш този ноември по време на Marketing Hackers Conf 2019.

Конференцията събира на една сцена едни от най-добрите онлайн маркетинг специалисти, които не само ще разкажат, но и ще покажат практически стъпка по стъпка как да създадеш печеливш бизнес, как да увеличиш продажбите си, честотата на поръчка и средната стойност на покупка.

Кои са лекторите на конференцията?

Боян Москов и Мария Боева – собственици на дигитална агенция InteractiveOrb, софтуер за създаване на продажбени фунии - ConvertBuilder, академия за онлайн маркетинг - Masterclass.bg и няколко собствени онлайн магазина

Никола Томов и Станислав Чакъров - съоснователи на Aesthetic by Science - онлайн фитнес общество с над 100 000 последователи

Антоанет Пепе - една от най-разпознаваемите български блогъри, влогъри и инфлуенсъри с над 100 000 последователи в Instagram

Мирослав Запорожанов - бизнес стратег, предприемач и консултант със 7 години опит в стартирането, управлението и разрастването на компании, които използват интернет като основен канал за продажба и промотиране на своите стоки и услуги.

Защо да инвестираш в конференция?

Инвестицията в конференция е възможно най-добрият и правилен избор, защото в рамките на няколко часа ще научиш само полезните и работещи практики, които няма къде да прочетеш никъде в Интернет. Практики, които са тествани, усъвършенствани и гарантират сигурни резултати.

Много малко хора си дават сметка, че по време на конференцията имаш възможност да задаваш въпроси, свързани с конкретни твои казуси и то напълно безплатно. Това е наистина безценно, защото персоналните консултации с най-добрите онлайн маркетинг специалисти достигат до няколко стотин лева на час. Ще попиташ защо? Защото знанията, които получаваш са резултат от много прочетени книги, труд, тестване и опит, а те са отнели на лекторите един от най-ценните ресурси в наши дни – Времето!

Ако и за теб времето е ценно, ако и ти искаш да успееш, ако работата от 8 до 5 не е твоето и знаеш, че можеш много повече от това, те каним на първата по рода си конференция – Marketing Hackers Conf 2019. В рамките на 2 дни ще имаш възможността да научиш:

  • Как да накараш хората да те харесват, вярват и купуват постоянно от теб?

  • Кои са 4-те грешки, които провалят стартиращите бизнеси и как да развиеш печеливш онлайн бизнес като се предпазиш от тях?

  • Как да създаваш неустоими оферти, които да елиминират конкуренцията с "Техниката на Небостъргача"?

  • Как да продаваш до 15 пъти повече от конкурентите със 7-те продажбени фунии за всеки бизнес?

  • Как да доминираш пазара, чрез високо платена услуга?

  • Как да развиеш успешен бранд с продажбени фунии, без да инвестираш хиляди левове за това?

  • Как да продаваш успешно дигитални продукти и услуги?

  • Как да създадеш влиятелен личен бранд онлайн с техниката на "Атрактивният герой"?

  • Как от напълно ново да се превърнеш в №1 приложение за пътувания в България само за 7 дни и с 856 евро реклама?

И не на последно място – да станеш част от общност, която има твоите интереси и иска да се развива също като теб! Освен много знания, сме подготвили за теб и твоите бъдещи приятели:

Не забравяй, че когато инвестираш в себе си и в знанията си, това ти се отплаща!

Конференцията Marketing Hackers Conf 2019 ще се проведе на 8-ми и 9-ти ноември в Интер Експо Център, а местата се запълват много бързо. Запази своето място още сега!

Твой ред е да успееш! 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 13:31 | 13.09.22 г.
fallback