fallback

Продажби, наети лица и средна работна заплата във фокуса през седмицата

Ще научим какви са били вътрешнообщностната търговия и стокообмена на България през август, както и търговията с трети страни през септември 2016 г.

09:49 | 07.11.16 г.
Автор - снимка
Редактор

Предстои седмица, наситена с данни от националната статистика, която се очаква да обяви данни за продажбите в промишлеността, строителството и търговията през септември, броя на наетите лица и средната работна заплата през третото тримесечие на годината.

В понеделник (7 ноември) Националният статистически институт (НСИ) ще публикува предварителни данни за краткосрочната статистика на жилищните сгради за третото тримесечие на 2016 г.

Във вторник (8 ноември) НСИ ще обяви данни за продажбите в промишлеността, строителството и търговията през септември тази година.

На същия ден националната статистика ще обяви продажбите на едро и дребно през третото тримесечие на годината.

Монбат ще проведе извънредно общо събрание на акционерите, на което ще бъдат приети промени в управителните органи и устава на дружеството.

В сряда (9 ноември) НСИ ще публикува предварителни данни за вътрешнообщностната търговия и стокообмена на България през август.

На този ден статистиката ще обяви предварителни данни за търговията с трети страни през септември 2016 г. 

В сряда Българската народна банка (БНБ) ще предостави информация за депозити и кредити по количествени категории и икономически дейности през септември.

В четвъртък (10 ноември) НСИ ще обяви броя на наетите лица и средната работна заплата през третото тримесечие на годината.

Ще бъде публикувана и информация за местата за настаняване през септември.

В петък ( 11 ноември) националната статистика ще обяви инвестиционната активност в промишлеността през октомври. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 22:36 | 05.09.22 г.
fallback