fallback

Двама криминално проявени са ранени при стрелба в София

Засега от полицията не потвърждат информацията, че целта е бил Алексей Петров

20:05 | 07.12.15 г. 4
Автор - снимка
Създател

Ранените при стрелбата на бул. "Черни връх" в столицата са криминално проявени. Това обявиха от полицията, цитирани от bTV.

Малко преди 18 часа в района на бул. ”Черни връх” стана ясно, че е избухнала стрелба, като по информация на БНР е стреляно от автомобил, който е успял да напусне мястото на престъплението.

Единият от простреляните е около 30-годишен. Той е ранен в лявото коляно, съобщиха от ВМА, където е откаран след стрелбата. Състоянието на мъжа е стабилно няма опасност за живота му.

Вторият прострелян е откаран в ”Пирогов". Той е прострелян в областта на подбедрицата и също е без опасност за живота, съобщиха от лечебното заведение, цитирани от ”Фокус”. Раненият е на 21 години.

Според официална информация на МВР няма данни за жертви, като двама души, простреляни в краката, и един - пострадал от побой, са откарани в болнично заведения.

Движението и в двете посоки на бул. „Черни връх” продължава да е затруднено . Районът е заграден с полицейски ленти. Забранено е преминаването през периметъра, на който по-рано бе извършена стрелба.

Гражданите, които живеят в района, също нямат право да преминават през оградения периметър и трябва да използват обходни маршрути през съседните улици в района.

Все още се издирва автомобилът, от който е стреляно. От полицията не потвърдиха информацията, че простреляните са охранители на Алексей Петров или мишена на стрелбата да е била офис на бившата барета, който се намира в района.

В края на октомври в същия район бе направен неуспешен опит за покушение срещу Петров.

Повече за развитията можете да следите в Dnes.bg

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 13:13 | 14.09.22 г.
fallback