fallback

Българо – италиански форум насърчава бизнеса между двете страни

Събитието е възможност за дискусия за макроикономическите въпроси и перспективи на икономическите отношения между двете страни

17:18 | 08.04.15 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор

Икономическият форум “България и Италия: заедно за постигане на растеж” ще се проведе във вторник, 14 април, в София Хотел Балкан.  Събитието, което започва в 8,30 часа, се организира съвместно от Посолството на Италия в София, ИЧЕ - Aгенция за подпомагане и интернационализация на италианските предприятия в чужбина, Конфиндустрия България и Италианската търговска камара в България.

Форумът е възможност за дискусия за макроикономическите въпроси и перспективи на икономическите отношения между Италия и България. Събитието ще бъде открито от заместник-министъра на външните работи и международното сътрудничество на Република Италия - Бенедето Дела Ведова и от Божидар Лукарски - министър на икономиката на Република България. Очаква се участие да вземат представители на Агенция ИЧЕ, на Българската агенция за инвестиции, Българската агенция за насърчаване на малките и средни предприятия и няколко организации, подкрепящи италианските бизнес инвестиции. Голям интерес към форума е деклариран от страна на български фирми, институции, асоциации, местната власт, както и фирмите - членове на асоциациите представляващи италианския бизнес в страната.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 20:19 | 19.08.22 г.
fallback