fallback

"Топлофикация София" връща суми от изравнение и по банков път

Изравнителните сметки за парно и топла вода са готови

17:27 | 15.08.14 г.

Изравнителните сметки за парно и топла вода за отоплителен сезон 2013-2014 г. на около 90% от столичани са достъпни на сайта на топлофикационното дружество, в касите и в информационните системи за безкасово разплащане.

Клиентите ще получат този месец кредитни известия и фактура за реално консумирана топлинна енергия през едногодишния изравнителен период, съобщават от столичната топлофикация.

За първи път от тази година „Топлофикация София” дава възможност сумите за връщане от изравнение да се получават и по банков път. За целта на сайта на компанията – www.toplo.bg, в раздел Услуги - Обслужване на клиенти е публикувано заявление за възстановяване на сумата от изравнителната сметка по банков път.

Потребителите могат и да изтеглят копие на заявлението, да го попълнят и да го изпратят на имейл адрес: inf_r@toplo.bg. Компанията ще преведе сумата в посочената от клиента банкова сметка, без да го натоварва с разходи за банковата операция.

Сумите за връщане от изравнение вече могат да се получават във всички каси на компанията. Работното време на касите е от 07.00 часа до 19.00 часа, а адресите могат да бъдат проверени на сайта на компанията.

Клиентите, които имат да получават суми за връщане от изравнение и нямат просрочени задължения, могат да изберат или да получат парите си по банков път, в брой или пък да оставят сумата за покриване на следваща сметка, напомнят от дружеството.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 04:48 | 11.09.22 г.
fallback