fallback

НАП обявява над 60 търга за леки автомобили

Най-евтиният автомобил е с начална цена от 200 лв., а наддаването за най-скъпия – БМВ-Х5, ще започне от 14 хил. лв.

12:28 | 07.07.14 г.

През следващите две седмици в електронния магазин на Националната агенция за приходите (НАП) ще бъдат обявени над 60 търга за леки автомобили, съобщиха от агенцията.

Най-евтиният автомобил е с начална цена от 200 лв., а наддаването за най-скъпия – БМВ-Х5, ще започне от 14 хил. лв.

В електронния портал на агенцията желаещите могат да купят не само леки коли, но и апартаменти, товарни превозни средства, парцели, магазини, фитнес, помещения за СПА, имоти в зимни и морски курорти, като често цените са по-ниски от пазарните. Това са вещи на длъжници на НАП или конфискувани от държавата активи.

От началото на годината досега в електронния магазин са публикувани общо 3 450 обяви за продажба на активи.

В електронния магазин може да се търси по ключова дума, цена, населено място, категория, номер на търга и други критерии.

За да се включат в наддаването, желаещите да купят имот от НАП трябва да преведат депозит за участие в размер на 20% от първоначално обявената тръжна цена.

Списъкът с вещи, които приходната агенция продава, се актуализира всеки ден. В момента най-голям е броят на обявите за продажба на недвижими имоти и на тези за леки и товарни автомобили. В електронния магазин се продава дори медицинска техника, отпадъци от цветни и черни метали, самосвал, трактори, автобуси, кранове, багери и други.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 12:10 | 14.09.22 г.
fallback