fallback

Татяна Дончева: Трябва ни движение "Окупирай Позитано"

Сергей Станишев няма да подаде оставка сам, убедена е бившият депутат от БСП

09:22 | 18.06.13 г. 14
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор

За да бъде отстранен Сергей Станишев трябва движение "Окупирай Позитано", заяви в ефира на bTV бившият депутат от "Коалиция за България" Татяна Дончева. Тя заяви, че лидерът на столетницата "не е Жан Виденов" и няма да подаде оставка сам.

"Десетима души му искат оставката, той си избира едно име и казва "Кой е Румен Петков, че да ми иска оставката?", заяви категорично Дончева. Според нея има шанс за това правителство, ако Орешарски "спре да гледа в една точка", а Станишев - "спре да говори като Кашпировски по телевизора".

ДПС е прекалила с исканията си за заместник министри и областни управители, а ръководството на БСП безропотно се съгласява с тях. Сегашното ръководство може да излезе и да каже има искания, които не можем да реализираме - ако се наложи ще повторим изборите, коментира още бившият депутат от БСП.

За нея е нужно ново лице на партията и завръщането на Георги Първанов не е лошо за БСП. Дончева обаче заяви, че не е нужно Първанов да стане лидер на партията, а просто да се върне в ръководството.

Поведението на Волен Сидеров е подобно на това на Станишев, заяви още Дончева. Според нея той е трябвало да поиска действително експертно правителство. В момента в кабинета "Орешарски" също има лица, които са издигнати с подкрепата на "Атака", смята Дончева. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 04:01 | 09.09.22 г.
fallback