fallback

Вносът и износът през май на фокус през седмицата

НСИ ще обяви и данни за продажбите в промишлеността, строителството и търговията през март 2013 г.

09:20 | 06.05.13 г.
Автор - снимка
Редактор

Понеделник е последният почивен ден за България. За  вторник (7 май) няма насрочени събития.

Във сряда (8 май) НСИ ще обяви краткосрочна статистика за жилищните сгради през 2012 г.  За този ден са насрочени и общи събрания на акционерите в Пещоремонт АД и Актив Пропъртис АДСИЦ. На тази дата е и аукционът за неизползваните права в увеличението на капитала на Корпоративна търговска банка.

В четвъртък (9 май) НСИ ще обяви ревизия на данните за вноса и износа през февруари 2013 г., както и информация за продажбите в промишлеността, строителството и търговията през март 2013 г. Националната статистика ще информира и за продажбите на дребно през първото тримесечие на тази година.

За четвъртък са насрочени и общи събрания на акционерите в БФБ-София АД, Руен холдинг АД и Медика АД.

В петък (10 май) НСИ ще обяви данните за вноса и износа през март 2013 г. През февруари и двата показателя нараснаха с по 13% на годишна база.

В петък НСИ ще информира и за детските ясли през 2012 г., за краткосрочната статистика на жилищните сгради през първото тримесечие на 2013 г. и за наетите лица и средната работна заплата през първото тримесечие на тази година.

За петък е насрочено и общо събрание на акционерите в М+С Хидравлик АД, а в неделя (12 май) ще се проведат парламентарни избори.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 00:02 | 10.09.22 г.
fallback