fallback

Бойко Борисов: Има паралелна структура на МВР в държавата

Зад нея стоят Станишев и хората му, смята лидерът на ГЕРБ

14:40 | 26.04.13 г. 8

Има паралелна структура на МВР в държавата, която работи и подслушва, и зад това стоят Станишев и хората му. Това каза пред журналисти при инспектиране на моста над р. Стряма лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде агенция "Фокус".

Борисов коментира информацията за записи, която излезе тази сутрин в публичното пространство.

Според него в тези структури е възможно да има и хора от МВР. Борисов дори е убеден, че тези структури могат и да правят автомобили, близнаци на колите на МВР, с оборудване. „Нищо не пречи да има и бивши служители на службите, които сега са с ниски пенсии и за много пари биха могли да го направят. Не го пожелавам на никой това, и на Станишев дори”, каза Борисов.

По думите му, когато някой се възползва от тези неща, всичко ще се обърне срещу него. „ГЕРБ никога не го прави и не се занимава с папки и флашки“, каза Борисов.

Той припомни как още в първия ден от работата му като премиер му е била предложена папка със секретни данни. "Ако я бях задържал, щях да бъда зависим сега, добре, че я дадох на медиите. Те забиха още в първия ден нож в гърба на Станишев”, каза Борисов.

Той призова медиите да не се подвеждат на изнесеното в публичното пространство.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 20:23 | 12.09.22 г.
fallback