fallback

"Пайнер медиа" ООД се отказва от европроекта

Това е станало в деня на изготвяне на финалния доклад по проверката, която е показала, че проектът отговаря на всички изисквания

21:11 | 30.01.13 г. 8

Български поп-фолк звезди. Снимка: Ройтерс

От "Пайнер Медиа" ООД са заявили желание договорът за техническа модернизация на компанията по ОП "Конкурентоспособност" да бъде прекратен, потвърдиха от кабинета на министъра по управление на средствата от ЕС Томислав Дончев, съобщава БТА.

Това е станало в деня на изготвяне на финалния доклад по проверката, която е показала, че проектът отговаря на всички изисквания съгласно Насоките за кандидатстване и Критериите за оценка по процедура 2.1.11 "Технологична модернизация в малки и средни предприятия".

Бенефициентът е спазил хоризонталните политики на ЕС в рамките на изпълнение на дейностите по проекта, се посочва от ведомството на Дончев. Заявено е отношение към въпросите, свързани с равни възможности, заетост, енергийна ефективност, информационни и комуникационни технологии и непряко по отношение на опазване на околната среда.

Компанията е собственик на три телевизионни канала, по които се излъчва поп-фолк и фолклор - Планета HD, Планета Фолк и ТВ Планета. Управител на дружеството е Митко Трендафилов Димитров, а съдружници – пак Митко Димитров, Марийка Димитрова и Харалампи Янакиев.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 00:07 | 11.09.22 г.
fallback