fallback

Приватизацията на 33% от ЧЕЗ Разпределение и Електро на фокус през седмицата

Във вторник е крайният срок за публикуване на деветмесечните отчети на публичните дружества

08:53 | 29.10.12 г.
Автор - снимка
Редактор

В понеделник (29 октомври 2012 г.) ще бъдат предложени на търг по 33% от капитала на ЧЕЗ Разпределение България АД и ЧЕЗ Електро България АД. Ще се продават последните държавни акции в двете дружества при минимална цена съответно 1 415 лв./акция в Разпределение и 8 660 лв./акция в Електро.

В понеделник НСИ ще информира за наблюденията си върху бизнес тенденциите в промишлеността, строителството, търговията и услугите през октомври 2012 г.

Във вторник (30 октомври) НСИ ще обяви цените на производител на вътрешния и международния пазар в промишлеността през септември 2012 г.

Вторник е краен срок за публикуване на деветмесечните отчети на публичните дружества.

В сряда (31 октомври) БНБ ще публикува и отчета на банковата система за деветмесечието, включително и деветмесечните отчети на отделните банки.

За сряда е насрочено общо събрание на акционерите в Капитан Дядо Никола АД, както и втората годишна среща с инвеститорите в БФБ-София.

В четвъртък (1 ноември) НСИ ще обяви броят на издадените разрешителни за строеж и започнатото строителство на нови сгради през третото тримесечие на 2012 г.

За този ден е свикано и общо събрание на акционерите в Софарма АД за гласуване на обратно изкупуване на до 10% от собствените акции.

За петък (2 ноември) е свикано общо събрание на акционерите в Хидропневмотехника АД.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 09:27 | 03.09.22 г.
fallback