fallback

Лошите и преструктурирани кредити на фокус през седмицата

НСИ ще обяви бизнес климата през септември, както и цените на производител за август

08:30 | 24.09.12 г.
Автор - снимка
Редактор

Предстоящата работна седмица ще е съставена от 6 работни дни, като в събота (29 септември) ще се отработва почивният 7 септември.

В понеделник (24 септември) НСИ ще обяви индекси на цените на износа и вноса за второто тримесечие на 2012 г., както и за цялата 2011 г.

За първия работен ден са свикани общи събрания на облигационерите на Евролийз Ауто АД (за удължаване срока на емисията с до 1 година) и на акционерите в Български фонд за дялово инвестиране АД.

За този ден е насрочен и аукцион за продажба на 10-годишни ДЦК с номинална стойност на предложеното количество от 55 млн. лв.

За вторник (25 септември) е насрочена пресконференция на ПФБК по повод предлагането на по 33% от Енерго-Про Продажби и Мрежи.

В сряда (26 септември) НСИ ще информира за изследването на образованието и обучението за възрастни през 2011 г.

В четвъртък (27 септември) БНБ ще представи информация за лошите и преструктурирани кредити през август 2012 г. Делът им намаля през юни и юли 2012 г., което буди надежди за намаление и през август.

В този ден НСИ ще информира за посещенията на българи в чужбина и на чужденци в България през август 2012 г.

В петък (28 септември) НСИ ще обяви наблюденията си върху бизнес тенденциите в промишлеността, строителството, търговията и услугите  през септември, както и цените на производител на вътрешния и международния пазар в промишлеността през август.

За този ден е свикано общо събрание на акционерите на БТК АД за изменение на договора за кредитни линии от 9 август 2007 г. между Дружеството, НЕФ Телеком Къмпани Б.В., Холандия , НЕФ Телеком България ООД- София (НЕФ България) и група финансови институции в качеството им на заемодатели, представлявани от Дъ Роял Банк ъф Скотланд пи eл си-Великобритания.

В събота (29 септември) БНБ ще обяви лихвите по кредити и депозити през август 2012 г., като за този ден е свикано и общо събрание на акционерите в Дъб АД /в ликвидация/.

За неделя (30 септември) е свикано общо събрание на акционерите в Слънчев бряг холдинг АД.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 08:17 | 31.08.22 г.
fallback