fallback

Inter-Tabac в Дортмунд привлича все по-голям интерес

На най-големия форум на тютюневата индустрия участие взеха и Кингс Табако

12:21 | 18.09.12 г.
Автор - снимка
Създател

 

Най-големият форум на тютюневата индустрия в света – изложението Inter-Tabac в Дортмунд привлича все по-голям интерес от страна на представителите на сектора. Събитието се проведе между 14 и 16 септември, като спрямо миналата година организаторите са увеличили значително изложбените площи заради високата активност.

Общата площ, на която цигарената индустрия представи новостите и бъдещите тенденции, е 30 хил. кв. м. Причината за увеличението спрямо миналата година е било желанието на изложителите да увеличат размера на щандовете си, както и желанието на значителен брой нови фирми да участват на форума.

От българска страна и тази година имаше участие – с два щанда Кингс Табако посрещна посетителите на форума и представи насоките си за развитие.

Единият посреща посетителите на форума непосредствено до централния вход. При него  впечатление направиха иновативната визия и вградените високи технологии, изобразяващи триизмерни визуализации на продуктите на компанията.

Основният щанд на българският производител бе с внушителни размери от 81 кв. м. На него бе изложен състезателният автомобил на 15-кратния рали шампион на България Илия Царски.

Причината е, че тази година компанията в лицето на основната си марка The King подкрепи рали спорта в България, ставайки основен спонсор на Царски. Същевременно именно това бе и марката, върху която бе поставен основния продуктов акцент на Кингс Табако в представянето им на Inter-Tabac.

Интересното около The King е това, че марката променя визията си, като новото лице на опаковката бе представено именно по време на изложението. От компанията обявиха и промени в съдържанието на цигарите, като след няколко месеца предстои официалната премиера на новия продукт.

По време на форума повече от 345 изложители от 44 държави представят тенденциите и иновациите в тютюневия бранш. Фирмите-изложители са разделени в няколко категории: цигари, пури, цигарети, хартии, филтри, аксесоари за пушачи, магазинни дисплеи, медии и спиртни напитки.

Освен разнообразието от продукти и услуги, посетителите на изложението имаха възможността да получат информация относно тенденциите в производството и търговията с тютюневи изделия, които бяха дискутирани в рамките на информацонните събития, подготвени от организаторите на Inter-Tabac.   

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 13:22 | 18.09.12 г.
fallback