fallback

Няма кандидати за обследване на жилищни сгради в Северна и Югоизточна България

За останалите пет района на страната кандидатстват общо седем фирми

11:50 | 09.04.12 г. 1
Автор - снимка
Създател

Нито една компания не е подала оферти за извършване на обследвания на многофамилни жилищни сгради и изготвяне на технически паспорти за Северния централен район и за Югоизточния район на България.

Това съобщи  председателят на тръжната комисия Елена Антова - главен експерт в дирекцията "Жилищна политика" в Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ), цитирана от БТА.

Срокът за подаване на оферти за двата района ще бъде удължен с до 30 дни, считано от днес, посочи Антова.

Обществената поръчката е по проекта за саниране на многофамилни жилища по оперативна програма (ОП) "Регионално развитие". Общата стойност на обществената поръчката за цялата страна е 800 000 лв. без ДДС, а продължителността на договора е 30 месеца.

За останалите райони на страната обаче има кандидати. За обследване на сгради в Югозападния район и в Южния централен район те са по двама, а за останалите три района - Северозападен, Североизточен и София-град – само по един.

Посочените резултати са обявени при отварянето на офертите на седемте компании на днешното открито заседание на тръжната комисия. Предвижда се комисията да състави протокол за решението си в срок до 45 дни и да го представи на възложителя (МРРБ) за одобрение.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 20:43 | 11.09.22 г.
fallback