fallback

Размерът на лошите и преструктурирани кредити на фокус през седмицата

БНБ ще обяви и размера на брутния външен дълг към края на януари

08:00 | 19.03.12 г.

В понеделник (19 март 2012 г.) БНБ ще проведе аукцион за ДЦК в лева с остатъчен срок до падежа от 5 години. Предложеното номинално количество е 50 млн. лв. В този ден НСИ ще публикува окончателни данни за пътуванията на българи в чужбина и посещенията на чужденци в България през 2011 г., ще бъде обявен и индекса на разходите за труд през четвъртото тримесечие на 2011 г.

За понеделник са свикани общи събрания на акционерите във Фонд имоти АДСИЦ и Гамакабел АД, както и на облигационерите в Балканстрой АД. Акционерите на Фонд Имоти АДСИЦ ще гласуват за смяна на 2/3 от членовете на Съвета на директорите.

За вторник (20 март) е насрочено общо събрание на облигационерите в Евролийз Ауто АД с цел разсрочване на плащане по облигационна емисия в размер на 2,5 млн. евро.

За сряда (21 март) няма насрочени събития от корпоративния и макроикомически календар.

В четвъртък (22 март) НСИ ще представи предварителни данни за индексите на цените на износа и вноса през четвъртото тримесечие на 2011 г.

В петък (23 март) БНБ ще информира за размера на лошите и преструктурирани кредити към 29 февруари 2012 г., както и за размера на брутния външен дълг в края на януари 2012 г.

За последния работен ден на седмицата е насрочено и общо събрание на акционерите в Проучване и добив на нефт и газ АД, на което ще се гласува за приемане на допълнения в предмета на дейност на дружеството.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 06:36 | 14.09.22 г.
fallback