fallback

Консолидираните отчети на публичните дружества на фокус през седмицата

БНБ ще публикува отчета на банковата система за януари, а НСИ - наблюденията си върху бизнес климата през февруари

08:09 | 27.02.12 г.

През седмицата трябва да бъдат публикувани консолидираните отчети на публичните дружества за 2011 г., като крайният срок за това е 29 февруари 2012 г.

В понеделник (27 февруари) БНБ ще проведе аукцион за 5-годишни ДЦК за общо 50 млн. евро. В този ден НСИ ще информира за пътувания на българи в чужбина и посещенията на чужденци в България през януари 2012 г.

Също така в понеделник БНБ ще информира за лихвите по сключените през януари 2012 г. депозити и кредити.

Във вторник (28 февруари) НСИ ще обяви своите наблюдения върху бизнес тенденциите в промишлеността, строителството, търговията и услугите през февруари 2012 г.

В сряда (29 февруари) БНБ ще публикува отчетът на банковата система за януари 2012 г. В този ден НСИ ще представи данни за производството и доставките на енергийни продукти през януари 2012 г., както и за цените на производител на вътрешния и международния пазар в промишлеността през първия месец на годината.

За този ден е насрочно общо събрание на акционерите в ЕЛАРГ ФЗЗ АДСИЦ, което ще гласува за ликвидация, както и рутинните точки за редовно годишно общо събрание на акционерите, включително дивидент за 2011 г.

В четвъртък (1 март) НСИ ще обяви цените на производител на транспортни, съобщителни и други бизнес услуги през четвъртото тримесечие на 2011 г. За този ден са насрочени общи събрания на акционерите в ИД Златен лев АД и Родна Земя холдинг АД.

В петък (2 март) НСИ ще информира за цените на електроенергията и природния газ за индустрията и домакинствата през второто шестмесечие на 2011 г.

За този ден е насрочено и общо събрание на облигационерите в Интеркарт Файнанс АД с цел обсъждане на установено нарушение на задължително финансово съотношение - коефициент на покритие на разходите за лихви (минимум 105%).

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 16:13 | 25.08.22 г.
fallback