fallback

Бизнес климатът през декември на фокус през седмицата

БНБ ще обяви лихвените нива по депозитите и кредитите през ноември

08:05 | 27.12.11 г.

Последната работна седмица за 2011 година започва днес, вторник, с данни за лихвените нива по депозитите и кредитите през ноември, които трябва да бъдат публикувани от БНБ.

Също днес НСИ ще информира за пътуванията на българите в чужбина и на чужденците в България през ноември. За този ден е насрочено общо събрание на акционерите в Акумпласт АД.

В сряда (28 декември) НСИ ще публикува изчисленията за бизнес климата в промишлеността, строителството, търговията и услугите през декември. За този ден са насрочени общи събрания на акционерите Трансинвестмънт, Гоце Делчев Табак АД и Югоизточен Холдинг АД.

В четвъртък (29 декември) НСИ ще обяви производството и доставките на енергийни продукти през септември. За този ден са насрочени общите събрания на ПСК Тера Строй Инвест – Стара Загора АД и Болкан Пропърти Инструментс АДСИЦ.

Петък (30 декември) е последният работен ден за 2011 г. Тогава НСИ ще публикува индексите на цени на производител в промишлеността през ноември. В последния работен ден за годината ще се провете общо събрание на акционерите в Интерхотели АД – Велико Търново, а БНБ ще публикува отчетите на банковата система към края на ноември.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 12:12 | 02.09.22 г.
fallback