fallback

Делът на лошите и преструктурирани кредити на фокус през седмицата

БНБ ще обяви и лихвените нива по депозитите и кредитите, сключени през октомври

08:10 | 21.11.11 г.

През настоящата седмица може да се очаква публикуването на консолидирани отчети на публичните дружества за деветмесечието на 2011 г., тъй като крайният срок за това - 29 ноември, наближава.

В понеделник (21 ноември 2011 г. ) НСИ ще информира за резултатите от наблюдението си над работната сила през третото тримесечие на 2011 г. В този ден статистическият институт ще предостави и информация за третото тримесечие за туристическите пътувания и разходите за туризъм на населението, разходите за придобиване на ДМА и придобити ДМА, както и приходите и разходите в транспорта, съобщенията и услугите.

За този ден са насрочени и общи събрания на акционерите в София-БТ АД (назначаване на директори, представляващи новия собственик на холдинга) и Експат Бета АДСИЦ (акционерите ще гласуват за издаване на облигационна емисия).

За вторник (22 ноември) е насрочено общо събрание на акционерите в Плевен БТ АД, отново за избиране на представители на новия собственик на Булгартабак холдинг АД в ръководството на дружеството.

В сряда (23 ноември) БНБ ще публикува информация за лошите и преструктурираните кредити към 31 октомври 2011 г. Лошите и преструктурирани банкови кредити в края на септември бяха с дял от 21,6%.

За този ден е насрочено общо събрания на акционерите в Благоевград-БТ, с точка за смяна на директорите.

БНБ също така ще предостави и информация за брутния външен дълг към края на септември 2011 г.

За четвъртък (24 ноември) е насрочено общо събрание на акционерите в Алфа Ууд България АД. НСИ ще предостави статистическа информация за селските райони за периода 2005-2010 г.

В петък (25 ноември) БНБ ще обяви и лихвените нива по депозитите и кредитите, сключени през октомври. НСИ ще информира за резултатите през третото тримесечие на различните видове транспорт, в това число железопътен, пътнически автобусен, морски, речен, товарен автомобилен и градски електротранспорт, както и за пощенските услуги.

За този ден е насрочен и аукцион за неизползваните права в увеличението на капитала на Доверие обединен холдинг АД.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 05:42 | 18.08.22 г.
fallback