fallback

Износът през септември на фокус през седмицата

НСИ ще обяви и данни за продажбите в промишлеността, строителството и търговията

08:17 | 07.11.11 г.

В понеделник (7 ноември 2011 г.) НСИ ще обяви и данни за продажбите в промишлеността, строителството и търговията за септември 2011 г., както и продажби на дребно по цени на реализация през третото тримесечие на 2011 г.

Понеделник е последен ден за търговия с правата за участие в увеличението на капитала на Централна кооперативна банка, а на 16 ноември 2011 г. ще се проведе аукцион за неизползваните права. За 7 ноември е насрочено и общо събрание на акционерите в Арома.

Във вторник (8 ноември) е краен срок за подаване на оферти в неагажиращият продавача търг за продажба на БенчМарк Бизнес Център на бул. Цариградско шосе в София, собственост на Фонд имоти АДСИЦ.

Същият ден НСИ ще публикува данни за наетите лица и средната работна заплата през третото тримесечие на 2011 г., както и ревизия на данните за износа и вноса през август.

В сряда (9 ноември) статистическият институт ще информира за износа, вноса и търговското салдо на България през септември 2011 г. През август износа се повиши с 15% на годишна база, а страната отчете положително търгоско салдо от 37 млн. лв.

БНБ ще обяви данни за депозитите и кредитите по количествени категории и икономически дейности.

В четвъртък (10 ноември) НСИ ще представи данни за жилищните сгради в България през третото тримесечие на 2011 г.

За петък (11 ноември) са насрочени общи събрания на акционерите в ХипоКредит АД и Асенова крепост АД.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 10:11 | 11.09.22 г.
fallback