fallback

Лошите и преструктурирани кредити на фокус през седмицата

БНБ ще информира и за среднопретеглените лихви по депозитите и кредитите, сключени през юли, а НСИ - за бизнес климата и туристите

07:28 | 22.08.11 г.

През седмицата ще бъдат публикувани голяма част от консолидираните отчети на публичните дружества за първото полугодие на 2011 г., тъй като наближава крайният срок за това, а именно 29 август 2011 г.

В понеделник (22 август 2011 г.) НСИ ще информира за наблюденията си на работната сила през второто тримесечие на 2011 г.

Националната статистика ще представи и други данни, включително "туристически пътувания и разходи за туризъм на населението" по предварителни данни за второто тримесечие на 2011 г., както и разходи за придобиване на ДМА и приходи и разходи на дружествата от секторите транспорт, съобщения и услуги, отново за второто тримесечие на 2011 г.

За понеделник е насрочено общо събрание на акционерите в Индустриална холдингова компания АД.

Във вторник (23 август) БНБ ще обяви паричната статистика към 31 юли 2011 г., включително размера на "лошите и преструктурираните кредити". В този ден централната банка ще информира и за размера на брутния външен дълг в края на юни 2011 г.

За сряда (24 август) няма събития от макроикономическия или корпоративен календар.

В четвъртък (25 август) БНБ ще обяви среднопретеглените лихви по депозитите и кредитите, сключени през юли 2011 г.

За този ден е насрочено общо събрание на акционерите в Явор АД, гр. Петрич.

НСИ ще обяви данни за второто тримесечие на 2011 г. за транспорта (железопътен, пътнически автобусен, морски, речен, товарен автомобилен и градски електротранспорт ) и пощенските услуги, както и "нефинансови сметки по институционални сектори за 2009 г.

В петък (26 август) НСИ ще информира за пътуванията на българи в чужбина и посещенията на чужденци в България през юли 2011 г., както и бизнес климата в промишлеността, строителството, търговията и услугите през август 2011 г.

За този ден са свикани общи събрания на акционерите в ЦБА Асет Мениджмънт АД и Елените АД.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 12:22 | 02.09.22 г.
fallback