fallback

18 400 души са дали гласа си до сега в класацията Банка на годината

Гласуването продължава до 5 юли, церемонията по награждаването е ден по-късно

15:30 | 22.06.11 г.
Автор - снимка
Създател

Над 18 400 души са дали своя глас за избирането на Банка на годината. Това дава възможност на организаторите от „Асоциация Банка на годината“ да посочат десетте финансови институции, които са фаворити на база междинните резултати от гласуването. Събието се провежда с медийното партньорство на Investor.bg, а резулатите от класацията ще станат ясни на 6 юли.

По азбучен ред, а не по брой гласове, челната десетка включва Банка ДСК, Инвестбанк, Корпоративна търговска банка, ОББ, Първа инвестиционна банка, Райфайзенбанк, Сосиете Женерал, Уникредит Булбанк, Централна кооперативна банка и Юробанк И Еф Джи.

Право на глас имат както частни така и корпоративни лица, а резултатите представляват междинния вот на потребителите, гласували през сайта на „Асоциация Банка на Годината“, както и през тези на медийните партньори. Гласуването ще продължи до полунощ на 5 юли.

„Банка на клиента“ е една от категориите в 14-тата поредна класация на финансовия елит „Банка на годината“. Наградата традиционно се връчва в хотел „Шератон“, където престижни призове ще получат и банките отличени в останалите категории: пазарен дял, ефективност, динамика на развитието, чуждестранен банков клон и големият приз – Банка на годината.

За седми пореден път големият победител ще получи статуетката си лично от президента г-н Първанов.

Новото тази година е отличието на „тайния клиент“, което е в следствие на мащабно проучване на Асоциация „Банка на годината“ по едноименния маркетингов подход за работата на фронт офисите в тези институции.

До сега статуетките „Банка на клиента“ са получавали Първа инвестиционна банка, Юробанк И Еф Джи, Корпоративна търговска банка и др.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 10:51 | 14.09.22 г.
fallback