fallback

Дружество на Алфа финанс ще предлага застраховки денонощно в интернет

Плащането ще става с наложен платеж при доставката в рамките на следващия ден

15:48 | 11.11.10 г.

Застрахователният брокер Брокер Инс, част от финансовото подразделение на Алфа Финанс Холдинг е придобил платформа за онлайн продажби на застраховки и ще стартира денонощна услуга на адрес 24ins.bg, съобщиха от холдинга.

Услугата ще стартира на 15 ноевмври 2010 г., като в периода до 21 ноември е предвидена промоция за клиентите.

„До този момент основните ни усилия бяха насочени към средния и корпоративен бизнес. С онлайн платформата, която придобихме, искаме да предложим на индивидуалните клиенти удобство, бързина и сигурност при поръчката на застраховки през интернет. Затова и обособихме самостоятелен сайт и търговска марка 24ins.bg, предназнaчени за крайния индивидуален потребител,“ коментира Румен Стайков, съдружник и управител на Брокер Инс ООД.

Сайтът ще работи 365 дни годината, като ще доставя услугата до всяка точка на България.  Той ще дава възможност за сравнение на цени, избор на продукт, и получаването на самата полица на посочен адрес на следващия ден по куриер без да заплаща за доставката. Възможностите за плащане са с наложен платеж при доставката, както и по банков път.

Допълнително, сайтът ще предостави възможност на клиента да си създаде профил, в който да следи падежите на плащане по застраховката и кога тя изтича, да избере начин на плащане – еднократно или разсрочено, да получава информация за най-добрите оферти за други застрахователни продукти.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 23:45 | 13.09.22 г.
fallback