fallback

Експресните данни за БВП през третото тримесечие на фокус през седмицата

Износът и вносът през септември и инфлацията през октомври са другите основни предстоящи данни

07:48 | 08.11.10 г.

В понеделник (8 ноември) НСИ ще публикува наблюденията си върху потребителите през октомври 2010 г. В същия ден стартира търговията с правата за увеличение на капитала на Меком АД с привилегировани акции с 18% годишен дивидент. Освен това ще се проведе аукцион за ДЦК с оригинална срочност 10 години и 6 м.

Във вторник (9 ноември) НСИ ще обяви данни за вноса, износа и търговския баланс през септември. Във вторник е и краят на търговията с права за участие в увеличението на капитала на Пи Ар Си АДСИЦ.

В сряда (10 ноември) НСИ ще публикува информация за производството и продажбите в промишлеността, строителството и търговията през септември 2010 г., както и за продажбите на дребно по цени на реализация през третото тримесечие на 2010 г.

Същият ден БНБ ще информира за депозитите и кредитите по количествени категории и икономически дейности към 30 септември 2010 г.

Също в сряда ще се състои общо събрание на акционерите в София-БТ АД, на което ще се определи начина за образуване на възнагражденията на ръководството.

В четвъртък (11 ноември) ще се проведе общо събрание на облигационерите на Зърнени храни България - Фарин АД, на което ще се обсъжда разсрочване на облигациите.

В петък (12 ноември) НСИ ще обяви експресни оценки за БВП за третото тримесечие на 2010 г., както и инфлацията на потребителските цени за октомври 2010 г. За същия ден е насрочено и общо събрание на Холдинг Света София АД.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 21:28 | 22.08.22 г.
fallback