fallback

Проблемите на банковата система ще бъдат обсъдени на форум в София

Конференция с участие на водещи фигури от финансовата система ще се проведе утре в столицата

10:57 | 04.10.10 г.
Автор - снимка
Създател

Финансовата стабилност в условията на криза, взаимоотношенията между банките и клиентите и управлението на риска и кредитите ще бъдат главните акценти в първото издание на Banking Management Forum, което ще се осъществи с медийното партньорство на Investor.bg.

Конференцията ще се проведе на 5 октомври в Гранд Хотел София и ще премине под мотото "Банките в търсене на нови стратегии”. Очаква се събитието да събере представители на банките, финансовите и други кредитни институции, представители на бизнеса и консултанти.

Основните теми на конференцията са европейското законодателство и прилагането му у нас, както и кои са основните проблеми на банковата система в България. Лекторите ще посочат актуални практики за управление на риска по кредитите, както и практики за общуване между банките и техните клиенти.

В рамките на форума ще бъдат обсъдени реалните проблеми на банките в България, като участие в дискусиите по темата ще вземат председателят на Асоциацията на Банките в България Асен Ягодин, Димитър Главчев от Комисията по бюджет и финанси в парламента, заместник-председателят на КФН Димана Ранкова и Ренета Петкова от CMS Cameron McKenna.

На конференцията е предвиден панел, посветен на отношенията между банките и техните клиенти, като в него ще участват Мирослава Георгиева от ГФК България, Луик льо Пишу, изпълнителен директор на БНП Лични финанси и Емил Ангелов, който е заместник изпълнителен директор на Банка Пиреос.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 10:05 | 09.09.22 г.
fallback