fallback

„Български пощи” става дистрибутор на рекламни стоки на ЦСКА

Договорът за дистрибуция е едногодишен, обмисля и възможността за поръчки по интернет

16:00 | 26.05.10 г.
Автор - снимка
Създател

Главният изпълнителен директор на „Български пощи” ЕАД Милен Керемедчиев и Венцислав Живков - изпълнителен директор на Професионален футболен клуб (ПФК) ЦСКА ЕАД подписаха договор за съвместна дейност за дистрибуция на рекламни спортни артикули на ЦСКА чрез клоновете на „Български пощи“ в страната, съобщиха от държавните пощи.

От понеделник следващата седмица артикулите на ЦСКА ще бъдат в пощенските станции и ще се предлагат на фенове на спортния клуб в София и страна.

Между пощенските станции в страната, в които първоначално ще се разпространяват рекламни спортни артикули, са Пловдив, Перник, Кюстендил, Видин, Враца, Мездра, Велико Търново, Слънчев бряг, Несебър и др. Постепенно продажби ще има в пощенските станции в цялата страна.

Самите рекламни стоки ще бъдат основно тениски, химикалки, раници, ключодържатели, шалчета и др.

За Investor.bg от „Български пощи“ съобщиха, че договорът с ПФК ЦСКА е за една година. Относно финансовите му условия отговорът беше, че те са „търговска тайна“, но стана ясно, че цените на продаваните спортни артикули няма да са по-високи от тези в магазините.

„Български пощи“ ЕАД няма подобен договор с друг спортен клуб в страната, коментираха още от дружеството. Оттам допълниха, че се обмисля и възможността за поръчки по интернет и съответно доставка по домовете на рекламни спортни артикули на ЦСКА.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 21:14 | 09.09.22 г.
fallback