fallback

Печатницата на БНБ и ИПК Родина ще правят бюлетините и книжата за изборите

Двете фирми, единствени участници в процедурата, са предложили най-ниски цени, което е и критерият за избор, за изработването съответно на бюлетините и на книжата

17:34 | 22.05.09 г.
Автор - снимка
Създател

„Печатница на БНБ“ АД е предложила най-ниска средна цена за изработването и доставката на изборни бюлетини за изборите за народни представители, съобщиха от Министерство на администрацията и административната реформа, където днес бяха отворени и договаряни ценовите предложения на участниците в процедурата “Изработка и доставка на изборни бюлетини и книжа за изборите през 2009 г.”

Предложената от печатницата на БНБ цена е 24,7 лв. без ДДС за 1000 броя бюлетини.

Общата цена по договора за изпълнение на поръчката се определя на база действително отпечатаните и доставени количества от бюлетини за всяка кандидатска листа и цената за 1000 броя бюлетини.

По другата позиция - изработка и доставка на изборни книжа (протоколи и чернови, извлечения от протоколи и др. на избирателните комисии и брошура с методически указания на Централната избирателна комисия), най-ниска цена предложи „Издателско-полиграфически комплекс Родина“ АД - 78 296 лв. без ДДС общо за всички видове книжа, количества и разпределение.

Предложените цени включват всички разходи по организацията и изпълнението на поръчката, вносни мита, такси, застраховки, маркировка, опаковка, транспортни разходи (до областните центрове в страната) и др.

Оценката на офертите се извършва по критерий „най-ниска цена". Двете фирми бяха единствените участници в процедурата.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 22:22 | 13.09.22 г.
fallback