fallback

Европейският парламент пусна два клипа в YouТube за предстоящите избори

Двата клипа са били качени на 7-ми и 12-ти май, а съдържанието им е пригодено към младите избиратели и тези, които ще гласуват за първи път

09:20 | 13.05.09 г.
Автор - снимка
Създател

Два клипа, предназначени да увеличат осведомеността на избирателите относно провеждането на европейските избори в периода между 4 и 7 юни 2009 г., е пуснал Европейският парламент (ЕП) в своя канал в YouТube. Това съобщиха от пресслужбата на институцията.

Двата клипа са били качени на 7-ми и 12-ти май. Съдържанието им е пригодено към младите избиратели и тези, които ще гласуват за първи път.

В навечерието на предстоящите европейски избори ЕП създаде свои профили в някои от най-популярните социални онлайн медии (Facebook, MySpace и Flickr), като тези профили също са насочени основно към младите потребители.

Чрез профила на ЕП във Flickr, който е ежедневно обновяван, потребителите на сайта имат на разположение множество снимки от 3D инсталациите за европейските избори и от т.нар “избирателни кабини” (специални кабини, в които европейските граждани могат да записват своите послания към европейските депутати), разположени във всички държави членки.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 09:08 | 18.08.22 г.
fallback