fallback

Шест фирми кандидати за изработване на бюлетини и пликове за изборите

За изработване и доставка на бюлетините кандидатстват “Печатница на БНБ” АД и “ИПК Родина” АД

16:59 | 15.04.09 г.
Автор - снимка
Създател

“Печатница на БНБ” АД и “ИПК Родина” АД са участниците в обявената от Министерството на държавната администрация и административната реформа (МДААР) процедура с предмет “Изработка и доставка на изборни бюлетини и книжа за изборите през 2009 г.”, съобщиха от ведомството.

По втората процедура – за изработка и доставка на пликове за гласуване за изборите, участниците са „ЕМА“ ООД, „България Куверт“ ООД, „ТиС Трейдинг България“ ООД и „ГПВ - България“ ООД.

Процедурите ще се проведат на два етапа. На първия етап ще бъде извършен предварителен подбор на кандидатите по документи за техните икономически, финансови и технически възможности и квалификация за изпълнение на поръчките.

На втория етап допуснатите кандидати ще бъдат поканени да представят първоначална оферта и участие в преговорите.

Оценката на офертите ще се извърши по критерий „най-ниска цена". Предложената цена трябва да включва всички разходи по организацията и изпълнението на поръчката - вносни мита, такси, опаковка, маркировка, транспортни разходи и др.

Обект на процедурата за изборни бюлетини и книжа е полиграфическа изработка и доставка на изборни бюлетини и книжа до областните центрове в страната. Поръчката включва четири обособени позиции. Първата е за изработка и доставка на изборни бюлетини за изборите за членове на Европейския парламент, а втората – за изработка и доставка на изборни книжа (протоколи, чернови, извлечения от протоколи и др. на избирателните комисии и брошура с методически указания на Централната избирателна комисия) за изборите за Европейския парламент.

Третата и четвъртата позиция включват съответно изработката и доставка на бюлетини и на изборни книжа за изборите за народни представители в 41-то Народно събрание.

Обект на процедурата за пликове за гласуване за изборите през 2009 г. е изработката и доставката на пликове за гласуване в изборите за членове на Европейския парламент.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 07:53 | 27.08.22 г.
fallback