fallback

Търсят изпълнители за изборните пликове и бюлетини

Оценката на офертите ще се извърши по критерий „най-ниска цена“

16:30 | 16.03.09 г.
Автор - снимка
Създател

Министерството на държавната администрация и административната реформа (МДААР) открива две процедури на договаряне с обявление за сключване на рамково споразумение, съобщиха от министерството.

Първата процедура е с предмет „Изработка и доставка на изборни бюлетини и книжа за изборите през 2009 г.“, а втората - „Изработка и доставка на пликове за гласуване за изборите през 2009 г.“.

Обект на процедурата за изборни бюлетини и книжа е полиграфическа изработка и доставка на изборни бюлетини и книжа до областните центрове в страната с цел техническото осигуряване и произвеждане на изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители в 41-то Народно събрание през 2009 г., се посочва в съобщението.

Тиражът на отпечатаните бюлетини се определя в съответствие с нормативната уредба - от броя на избирателите, избирателните райони, от решенията на ЦИК, от начина на гласуване - с една (интегрална) бюлетина или с отделни бюлетини за всеки участник в изборите.

Оценката на офертите, по всяка от четирите позиции, ще се извърши по критерий „най-ниска цена“. Предложената цена трябва да включва всички разходи по организацията и изпълнението на поръчката - вносни мита, такси, опаковка, маркировка, транспортни разходи и др.

Обект на процедурата за пликове за гласуване за изборите през 2009 г. е изработката и доставката до областните центрове в страната на пликове за гласуване с цел техническото осигуряване и произвеждане на изборите за членове на Европейския парламент от Република България през 2009 г. Предназначението на пликовете е за поставяне на изборните бюлетини от гласоподавателите при гласуване.

Срокът за подаване на заявления от кандидатите за двете процедури е до 17.00 ч. на 14 април, допълват от МДААР.  

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 00:23 | 31.08.22 г.
fallback