fallback

Отпускат 4 млн. лв. по ОП Регионално развитие за туристически проекти

Чрез реализирането на проектите се очаква да се насърчи националният маркетинг на туристическия продукт

16:33 | 16.09.09 г.
Автор - снимка
Създател

Договори за безвъзмездна финансова помощ по Оперативна програма „Регионално развитие“ на обща стойност до близо 4 млн. лв. ще подпишат утре заместник-министърът на регионалното развитие и ръководител на Управляващия орган на оперативната програма Лиляна Павлова и председателят на Държавната агенция по туризъм Анелия Крушкова.

Единият от договорите е за проекта „Създаване на мрежа от туристически информационни центрове, функционираща въз основа на единни стандарти“ за максимална стойност от 637 хил. лв.

Вторият е за проекта „Разработване на стратегия за бранд „България“ и въвеждане на практика на интегриран и последователен бранд мениджмънт“ за максималната стойност от 2,823 млн. лв., а третият – за проекта „Стимулиране на качеството и устойчивото развитие на туристическите предприятия“ за максималната стойност от 494 хил. лв.

Чрез реализирането на проектите ще се насърчи националният маркетинг на туристическия продукт и ще се подобри информационното обслужване, се посочва в съобщението на Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 09:29 | 27.08.22 г.
fallback