fallback

Финансират с 39 млн. лв. дейности по рекламата на туризма в България

Безвъзмездната финансова помощ се предоставя за дейности, свързани с повишаване на ефективността на маркетинга в туризма

17:24 | 08.12.08 г.
Автор - снимка
Създател

Държавната агенция по туризъм ще получи общо 39 млн. лева от Оперативна програма „Регионално развитие” 2007-2013 за подкрепа на дейности за насърчаване на националния маркетинг на туристическия продукт и подобряване на информационното обслужване, съобщиха от Министерство на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ). 

Утре между МРРБ и агенцията ще бъдат подписани средносрочно рамково споразумение и 6 договора по схема „Подкрепа за ефективен национален маркетинг на туристическия продукт и подобряване на информационното обслужване”.

Безвъзмездната финансова помощ се предоставя за дейности, свързани с повишаване на ефективността на националния маркетинг и реклама, предоставянето на информация и подобряването на информационното обслужване в туризма.

Схемата за безвъзмездна финансова помощ се реализира с финансовата подкрепа на Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 00:34 | 11.09.22 г.
fallback