fallback

Агроведомството планира 220 хил. лв. за информационни бюлетини

Поръчката е свързана с популяризирането на европодхода ЛИДЕР, който насърчава публично-частните партньорства в управлението на малките общини

12:47 | 19.08.11 г.

До 14 септември Министерството на земеделието и храните ще набира оферти за отпечатване на бюлетини и други информационни материали за популяризиране на подхода ЛИДЕР и Националната селска мрежа, които са от важно значение за насърчаването на публично-частното партньорство при управлението на малките общини, съобщиха от ведомството.

Поръчката за отпечатването на материалите е с прогнозна стойност 220 хил. лв., като кандидатите трябва да депозират като гаранция 10% от нея, сочи обявата на интернет страницата на Агенцията за обществени поръчки.

Изпълнителят трябва да издава и разпространява в продължение на три месеца бюлетин, където освен информация за начина, по който през последната година бяха създадени местните инициативни групи с идеята да подпомагат държавата и общините при провеждането на политиката за развитието на изостаналите региони, ще бъде представян и опитът по тяхното учредяване.

Бюлетинът трябва да се разпространява из цялата страна, като тиражът трябва да бъде над 2 хиляди броя, така че да се осигурят минимум по пет броя от него за всяка община.

Срокът на изпълнение на договора е една година, като изискуемите документи към кандидатите не се отличават от типичните за този вид поръчки. Освен данни за фирмената регистрация и финансовите отчети за последните три години кандидатите трябва да представят и референции за изпълнение на подобни проекти.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 02:19 | 01.09.22 г.
fallback