fallback

Държавна агенция отпуска близо 10 млн. лв. в подкрепа на малкия бизнес

Средствата са насочени за обучения, офис и компютърно оборудване на агенцията за малки и средни предприятия и за участия в международни изложения

16:10 | 09.08.11 г.

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия (ИАНМСП) разкрива 21 обществени поръчки за изпълнение на два проекта по Оперативна програма "Конкурентоспособност на българската икономика", съобщи Марияна Велкова, изпълнителен директор на агенцията, предаде БТА.

Общият размер на субсидията надхвърля 9, 3 млн. лв. и ще бъде използвана  за реализацията на проектите за "Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия" и за "Развитие капацитета на ИАНМСП".

Част от поръчките са за доставка на техника и софтуер за агенцията, офис обзавеждане и оборудване, консумативи за копирна техника и канцеларски материали за нуждите на изпълнителната агенция. За тази цел са предвидени над 483 хил. лв.

Агенцията ще организира и 125 обучения за бизнеса, като стойността на обществената поръчка надхвърля 446 хил. лв.

Над 3 млн. лв. без ДДС е стойността на обществена поръчка за осигуряване на самолетни билети, хотелски резервации, транспорт и вътрешни трансфери за организиране и провеждане на промоционални прояви за бизнеса в и извън страната.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 22:29 | 08.09.22 г.
fallback