fallback

Агроминистерството организира празник на биоземеделието за 400 хил. лв.

Средствата идват от програмата за селските райони, тепърва предстои изборът на изпълнителя на обществената поръчка

12:10 | 14.06.11 г.
Автор - снимка
Създател

Министерството на земеделието и храните открива обществена поръчка за организиране на празник на агроекологичните земеделски стопани през септември т.г. Изпълнителят ще разполага с 400 000 лв. (без ДДС), като освен празника той е длъжен да организира тематична изложба,семинари и други публични събития, се посочва в сайта на Агенцията за обществени поръчки

Средствата се отпускат по линия на Техническа помощ от Програмата за развитие на селските райони (ПРСР), която заделя немалко субсидии за популяризирането на земеделските дейности, свързани с опазването на околната среда.

В обявлението се посочва, че целта на празника е „посланията да достигнат до максимално голям брой потенциални получатели на финансова помощ по ПРСР и да се популяризира приносът на Европейската общност за развитието на селските райони сред широката общественост“.

Оферти ще се подават до 21.07.2011 г. в министерството на земеделието, а самото отваряне е насрочено за 25.07.2011 г.

Агроминистерството е обявило и общетвена поръчка за избор на координатор за информационната кампания на ПРСР с прогнозна стойност 200 000 лв. (без ДДС).

Трета поръчка за 350 000 лв. (без ДДС) е насочена за разработване на информационна система за наблюдение на четвъртата ос на програмата за селските райони ЛИДЕР.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 15:15 | 11.09.22 г.
fallback