fallback

Стартира онлайн риалити за най-добра идея за сайт

Начинанието е с бизнес насоченост - участниците ще представят проекти, като най-добрият ще бъде финансиран

12:49 | 12.05.10 г.
Автор - снимка
Създател

Онлайн медийната компания Инвестор стартира риалити проект, наречен „ 2 минути“. „2 минути” представлява конкурс за най-добра идея за уебсайт. Спечелилият проект ще бъде реализиран и ще стане пълноправен член на портфолиото на Инвестор.БГ АД.

В „2 минути” може да участва всеки, който е готов да защитава идеята си пред журито и да я види представена пред аудиторията на Dnes.bg и икономическата телевизия EBF. Избраният победител ще получи предложение за реализация на идеята си, както и работа в Инвестор и възможност да ръководи и реализира проекта си.

Решенията в хода на проекта ще се взимат от жури с представители на Инвестор и след консултации с партньори на компанията и експерти в съответната област.

„Изборът ни на финалист ще бъде повлиян от стратегията на компанията, икономическата логика и персоналните качества на човека, който предлага идеята“, коментира прокуристът на компанията Ивайло Лаков.

Желаещите да участват в конкурса трябва да изпратят до 20 май имейл на адрес 2minuti@investor.bg, в който да разкажат накратко за себе си и идеята, която искат да реализират.

Целият процес ще бъде заснет и организиран в епизоди, предназначени само за интернет и отделно в телевизионен формат, които ще бъдат показвани съответно в Dnes.bg и икономическата телевизия EBF.

Делът в проекта, както и заплатата по трудовия договор, са предмет на преговори, които ще се осъществят в рамките на проекта, като целта е публиката да стане свидетел на реални преговори и реален бизнес.

Победителят ще получи:

- Реализация на неговата идея за уебсайт. - Участие в осъществяването на проекта под формата на трудов договор с Инвестор на позиция „проджект мениджър”. - Управление на неговия проект. - Процентов дял от печалбите на неговия уебсайт. - Ангажимент от страна на Инвестор за инвестиции в проекта. - 5000 лева в брой.

Свързани компании:

Инвестор.БГ АД(IBG)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 14:29 | 07.09.22 г.
fallback