fallback

Уникална търсачка променя Европа

Marketlocator.eu дава възможност за търсене на стоки и услуги в магазините на европейските държави, във всеки техен град поотделно, в конкретни градски райони и улици

08:00 | 30.09.09 г.
Автор - снимка
Създател

От днес започва регистрацията в специализираната търсачка Marketlocator.eu, която според създателите й „сбъдва мечтата за лесно и резултатно търсене на стоки, услуги и търговски обекти в цяла Европа“.

Стартът у нас съвпада с лансирането на продукта в още осем европейски държави.

Marketlocator.eu е програмирана така, че да дава възможност за търсене на стоки и услуги в магазините на европейските държави, във всеки техен град поотделно, в конкретни градски райони и улици и то - на предпочитания европейски език.

Регистриралите се търговци получават право да рекламират хиляди стоки и услуги в продължение на една година, считано от деня на регистрацията. Ще могат да посочват магазините си не само с точния адрес, но и чрез МАР системи, както и със свободни упътвания за лесното им намиране.

Търсачката дава немислимия до вчера равен шанс на всички за реклама пред стотиците милиони европейци и пред бизнес-туристите и курортистите от света. Ползващите Marketlocator.eu ще съкратят драстично обичайните си разходи за реклама, защото годишните такси са изненадващо ниски.

Търговците сами ще нанасят данните за стоки, услуги и магазини и ще ги актуализират при нужда. На практика те получават своя рекламна страница, осветена рекламна витрина, на видно за цяла Европа място, преведена и четена на всички европейски езици.

Регистриралите се получават и право да поставят рекламни банери, фирмени знаци и линкове, препращащи клиентите към фирмените им сайтове - без допълнителни такси. Банерите им ще излизат на челната страница на Marketlocator.eu.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 01:21 | 22.08.22 г.
fallback