fallback

Investor.bg пуска лайфстайл приложение

В Investor Style място ще намират любопитни новини от света на бизнеса, новости в областта на модерните технологии, идеи за пътуване и развлечение, предложения за релакс

16:10 | 23.06.09 г.
Автор - снимка
Създател

Във вторник, 23 юни, сайтът за бизнес и финансова информация Investor.bg даде официален старт на най-новото си приложение – Investor Style.

Приложението е насочено към всички, интересуващи се от любопитното в света на парите. Основните му предимства са, че стъпва на най-силния наложен бизнес бранд на Инвестор.БГ АД и ще се разработва от вътрешен редакционен екип с опит в бизнес и лайфстайл новините.

В Investor Style място ще намират любопитни новини от света на бизнеса, новости в областта на модерните технологии, идеи за пътуване и развлечение, предложения за релакс.

Сред основните категории на приложението са „Идеи“, „Стил“, „Ауто“, На път“, „Хай-тек“ и др.

Достъп до Investor Style, освен адресът style.investor.bg, дават и бутони в основното навигационно меню на Investor.bg, както и лента с избрани материали в долната част на началната страница на сайта за бизнес и финанси.

Данни на агенцията за интернет проучвания Gemius показват, че Investor.bg продължава да има лидерско място в сегмента си, като за месец май сайтът е бил посетен от почти 200 хил. реални потребители, които са направили над 4,2 млн. импресии.

Свързани компании:

Инвестор.БГ АД(IBG)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 00:00 | 04.09.22 г.
fallback