fallback

ЕК открива търг за мониторинг на медиите ни

Търгът се състои от 2 лота: всекидневен преглед на печатните медии в България и всекидневен преглед на аудиовизуалните медии в България

14:47 | 21.04.09 г.
Автор - снимка
Създател

Представителството на Европейската комисия в България обявява търг относно открита процедура за предоставяне на услуги за мониторинг на медиите в България, съобщиха от комисията.

Търгът се състои от 2 лота: всекидневен преглед на печатните медии в България и всекидневен преглед на аудиовизуалните медии в България. Прегледите на пресата и аудиовизуалните медии имат за цел предоставянето на необходимата информация на пресслужбите на ЕКомисията в Брюксел и в държавите-членки, както и на европейските комисари и техните служители.

Покритието ще се отнася до новини от особен интерес за Европейския съюз, неговите институции и по-специално от значение за Европейската комисия, нейните политики и членове.

За всеки лот комисията ще сключи договор с изпълнителя за срок от една година. Договорът може да бъде подновяван до 4 пъти, всеки път за период от една година.

Примерният бюджет за Лот 1 е между 36 хил. и 60 хил. евро без ДДС за една година и между 180 хил. и 300 хил. евро без ДДС за 5 години, а за Лот 2 - между 24 хил. и 40 хил. евро без ДДС за една година и между 120 хил. и 200хил. евро без ДДС за 5 години.

Крайният срок за подаване на оферти е 4 юни 2009 г.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 10:49 | 12.09.22 г.
fallback