fallback

Насам-Натам с онлайн компас

Отскоро функциониращ с нова версия, порталът NasamNatam.com може да отговори персонално на всяко запитване

11:06 | 20.01.09 г.
Автор - снимка
Създател

Къде да отседнем по време на служебно пътуване? Каква екскурзия да изберем? Как да релаксираме през уикенда? А да опитаме нещо екстремно?

Да предложи изчерпателна информация за всеки маршрут, като подбере най-актуалните и атрактивни туристически оферти – такава е амбицията на популярния сайт за пътуване Nasamnatam.com.

Отскоро функциониращ с нова версия, порталът може да отговори персонално на всяко запитване. Планирайки пътуването и свободното си време, тук всеки може да открие почивка или екскурзия, отговаряща на интересите и бюджета му, да избере хотел, да резервира самолетни билети онлайн, да получи информация за коли под наем.

Адреналинът за любителите на алтернативен туризъм също е гарантиран. За него се грижи богатият списък с оферти за рафтинг, каяк, планински преходи, офроуд, скално катерене, велотурове и всякакви други предизвикателства.

И тъй като най-полезна е проверената информация, в Nasamnatam.com всеки може да опише преживяното, да коментира места, да препоръча маршрути, да даде съвети, да публикува снимки и видеоматериали.

Потребителски коментари, както и допълнителни идеи за хотели, дейности, забележителности и пр. се появяват като обвързано съдържание при всяко търсене в сайта. Така, с подробна карта на едно пътуване, приятните емоции са гарантирани.

Туристическият сайт Nasamnatam.com е част от групата Инвестор.БГ заедно с медийните проекти Investor.bg, Dnes.bg, Tialoto.bg, Automedia.bg, Blog.bg, Teenproblem.net, Gol.bg, Rss.bg; порталите за онлайн услуги Start.bg, Snimka.bg, Aha.bg, Mp3.bg; сайта за търсене и предлагане на работа Rabota.bg и специализирания канал за здравна информация Puls.bg.

Свързани компании:

Инвестор.БГ АД(IBG)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 00:52 | 09.09.22 г.
fallback