fallback

Цената на Apple Pencil на черния пазар достигна 400 долара

Онлайн поръчките от сайта на Apple могат да се осъществят най-рано след 4-5 седмици

17:40 | 17.11.15 г.

Хората продават стилуса на Apple за iPad Pro за по 400 долара в сайта за онлайн търгове eBay, разказва Tech Insider, цитирайки разкрития на 9to5Mac. Това е четири пъти по-висока сума от официалната цена на Apple Pencil – 99 долара.

Част от потребителите в eBay продават стилуса чрез търгове, като някои от предложенията са за над 500 долара.

За голямо съжаление на новите собственици на iPad Pro при онлайн поръчка на стилуса доставката на Apple Pencil ще се осъществи едва след 4-5 седмици, а вероятно ще е също толкова трудно да се намери и в Apple Store. Калъфът за клавиатура за iPad Pro е с подобно забавяне на доставките. Затова и някои потребители плащат по-висока цена на черния пазар, за да получат стилуса по-бързо.

Разбираемо е, че има голямо търсене на Apple Pencil. Ревютата за стилуса са положителни, като много критици казват, че е изключително чувствителен и точен при рисуване по iPad Pro.

Комбинацията от iPad Pro и Pencil може да бъде перфектна за художници. Мобилни приложения като Procreate и Adobe Sketch могат да превърнат iPad Pro в преносимо арт студио без нуждата от закупуване на скъпи арт инструменти. Освен това iPad Pro има достатъчно силен процесор, за да поддържа приложения като Adobe Photoshop.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 05:21 | 08.09.22 г.
fallback