fallback

В Германия отвори врати първият европейски магазин на HTC

Концепцията на магазина е създадена от британската дизайнерска агенция Missouri

17:41 | 23.11.12 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор

Тайванският топ производител на смартфони HTC продължава мащабното си настъпление към Европа.

След като през октомври компанията отвори първия си Concept Store в Индия, сега последва и първият физически магазин в Европа. За него е избран част от огромния хипермаркет за техника Saturn в Хармбург, Германия, където потребителите ще могат да разгледат и купят най-новите смартфони на концерна.

Концепцията на магазина е създадена от британската дизайнерска агенция Missouri и обещава емоционално преживяване за всеки клиент. Доминиращите елементи са светли дървени маси и автоматични дисплеи - „Dispenser“, на които се представят актуалните модели смартфони, таблети и аксесоари на бранда, пише блогът bestboyz.de.

Незабравимо аудио преживяване обещава Beats by Dr. Dre Soundbar, където всеки може да ползва слушалките с HTC-смартфони. Сред най-актуалните изложени модели са OneS, OneX, One X+, Desire X, Windows Phone 8X by HTC, Windows Phone 8S by HTC.

В магазина посетителите ще бъдат посрещани не само от персонала, но и от виртуален асистент, който ще се движи и реагира благодарение на вграден сензор за движение. За него производителят е създал десет кратки видеа, в които се представят най-важните главни характеристики.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 23:30 | 12.09.22 г.
fallback