fallback

Колко важно е качественото управление на човешките ресурси?

HR директори на водещи компании като Nokia, British Telecom и Газпром се събират на дискусионен форум в София

10:30 | 27.09.12 г.

Директори в областта на човешите ресурси на глобални компании като Nokia, British Telecom, Газпром и Coca-Cola ще се срещнат в София през октомври, за да обсъдят новите предизвикателства и тенденции в постоянно променяща се HR индустрия.

Това ще се случи по време на форума HR experience, който ще се проведе в София на 22 октомври.

С рецесията все още на прага ни и масовите съкращения, разпространяващи се като вирус,  някои от най-големите световни експерти по човешки ресурси ще споделят с българските си колеги значението от стратегическото поставяне на HR в техните компании.

„Без съмнение управлението на човешките ресурси става все по-важно от всякога.  Живеем в несигурни времена и всяка стъпка в развитието на компанията зависи от силата на служителите и тяхната мотивация. Нашата цел на тази среща е да се създадат HR стратегии, които постоянно ще мотивират хората и развиват нови таланти дори и във времена, когато печалбата отива надолу“, казва Роб Веерсма, ръководител на звеното за обучение към Газпром.

София HR experience ще включва дискусии за изграждането на силна стратегия за човешките ресурси, представена от Barclays, развитие на програми за обучение, печелещи награди – по примера на BAE Systems, както и отговор на бурните пазарни условия, представени от Джени Аруос от British Telecom .

София HR experience, първото по рода си глобално HR събитие в България, е организирано от компанията P World от Дубай в партнюрство с jobtiger.bg. Повече информация за събитието може да намерите тук

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 22:03 | 18.08.22 г.
fallback